RSS

10 Ağustos 2015 Pazartesi

HARDALLI SOMON BALIĞI

HARDALLI SOMON BALIĞI :

Malzemeler:
1 Büyük parça somon dilimi
1 tatlı kaşığı dijon hardalı
2 diş sarımsak
1 adet portakalın suyu
Yarım demet dereotu
2 dal taze soğan
Biraz tuz ve karabiber
                                                      1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:
Sarımsakları ezin. Dereotu ve taze soğanları ince ince kıyın. Portakalın suyunu ve tüm malzemeyi içine biraz su ve az biraz zeytinyağı koyarak iyice çırpın.  Somon diliminin üzerine dökün. Buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede yarım saat pişirin.
Afiyet olsun.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...