RSS

20 Ağustos 2015 Perşembe

DOMATES SOSLU KABAK


Malzemeler :
pratik ve lezzetli sebze yemekleri tarifi1 çay kaşığı zeytinyağı
3 büyük kabak
Yarım küçük kırmızı soğan
1 su bardağı domates püresi
2 yemek kaşığı taze fesleğen
Süslemek için taze fesleğen dalı
Toz sarımsak, tuz, karabiber

Yapılışı :
Fırını 180 dereceye ayarlayarak, ısıtın. Fırın kabınızı zeytinyağı ile yağlayıp, ince dlimlediğiniz kabakları ve soğanları dizin. Üzerin  domates rendesiyle kapatıp, fesleğenleri koyun. Sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kapatıp, kabaklar yumuşayıncaya kadar  40 dakika pişirin. Üzerini fesleğen dallarıyla süsleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...